Herenhuis Alphen a/d Rijn

Manon is betrokken, persoonlijk, kritisch, creatief, geduldig, enthousiast, is gewoon een ontzettend leuk mens! Ons nieuwe huis is echt een verlengstuk van onszelf geworden, mooi gestyled maar niet te gelikt. Ze geeft je net even dat stukje durf en lef mee in haar advies waarvan je achteraf zegt ‘ wat gaaf dat we hiervoor zijn gegaan!’ Er was echt heel veel te doen, van kleurkeuze, verlichting, tot totale inrichting, Ze heeft ons het totaalplaatje geboden. Nogmaals heel veel dank  lieve Manon!"

 

Nieuwbouwwoning Benthuizen

In 2015 betrokken wij onze nieuwbouw woning. Naar ons nieuwe thuis namen wij ons oud meubilair mee. Hoogglans wit was wat dit meubilair kenmerkte. Naar verloop van tijd waren we hier wel klaar mee. We kochten hier en daar wat accessoires, we hadden het over de woonkamer een andere kleur geven en wellicht nieuw meubilair. Maar tja, welke keuze maak je dan? Hoe konden we nou zorgen voor die warme en knusse uitstraling en daarnaast ook nog genoeg speelruimte hebben voor ons zoontje. We kwamen er niet uit. Toen kwam ik in contact met Manon. Manon had op mijn werkplek een mooie frisse uitstraling verzorgd en dus trok ik de stoute schoenen aan en vroeg of zij ons kon adviseren. Dat kon Manon en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Door eerst een gesprek thuis te hebben en te verkennen wat de smaak van mij en mijn partner was, kreeg Manon een beeld van wat wij graag zouden zien. Na dit gesprek heeft Manon tekeningen gemaakt, waardoor wij een complete sfeerimpressie kregen. Daarop aansluitend gaf Manon aan waar wij bepaalde accessoires konden kopen, kregen we advies over nieuw meubilair en hoe we door een simpele handeling als het verschuiven van de bank een hele andere living kregen.  Dit alles gebeurde tijdens een tweede gesprek bij ons thuis, zodat alles goed uitgelegd kon worden. Manon heeft ons hartstikke fijn begeleid en was erg betrokken. Met het eindresultaat zijn wij uitermate tevreden.

 

Indoor Free run hal

Door goed door te vragen realiseert Manon snel het gevoel alsof ze precies weet wat er in je hoofd afspeelt. Ze ontwikkelt jouw vraag en wensen door en bedenkt een perfect passend plaatje voor de styling waar jij naar op zoek bent. Manon is niet bang voor eigenwijze typetjes en geeft duidelijk aan waarom zij bepaalde keuzes wel of niet zou maken wat resulteert in de perfecte blend van eigen input met de kennis van een top interieurstyliste. Manon stond klaar voor vraagstukken en gaat door tot haar klant dolgelukkig is met het eindresultaat dat zonder haar niet mogelijk had geweest.

Dave Hogenboom
http://www.heroacademy.nl

 

Kantoor Alphen a/d Rijn

Manon heeft bij ons kantoor de receptie, vergaderruimtes en lunchruimte opnieuw ingericht. De inrichting was inmiddels behoorlijk verouderd en paste niet bij onze huisstijl. Samen met Manon hebben we eerst gezeten om onze wensen voor alle ruimtes aan te geven. Ze heeft toen mooie schetsen gemaakt van wat ze in gedachte had. Na nog wat afstemmen kwam ze met een definitief plan. De creatieve ideeën waar ze mee kwam waren echt boven onze verwachting. En het eindresultaat is heel mooi geworden. De receptie ruimte ziet er een stuk gezellig en ruimer uit. In de vergaderruimtes ontvangen wij nu graag klanten, omdat de ruimtes er professioneel en sfeervol uitzien. En ook de lunchruimte is een gezellig plek geworden waar wij met zijn allen kunnen eten. Wij krijgen ook veel complimenten over de mooie inrichting. Het is dus zeker een aanrader om met Manon te werken.

Karina Bosma

 

Veranda Alphen a/d Rijn

De “basis” voor onze veranda stond al een paar jaar. Maar hoe maak je van zo’n ruimte nu iets gezelligs en knus? Manon heeft voor onze bestaande veranda een prachtig ontwerp gemaakt. Niels en ik vonden het fijn dat ze goed naar de stijl van ons woonhuis, de kleurcombinaties en gebruikte materialen heeft gekeken.  Het resultaat? Een heerlijk, sfeervol en gezellig 2e woonkamertje aan de Rijn waar wij deze zomer ontzettend veel tijd hebben doorgebracht.

Eva & Niels

 

Villa Lisse

Manon heeft ons in maart ‘20 zeer vakkundig geadviseerd bij het restylen van de living. Ze kwam met verrassende ideeën,  prachtige kleuren en combinaties. We zijn ontzettend blij met het mooie resultaat. Zonder haar hulp waren we in bestaande ideeën blijven steken.

Veel dank hiervoor.
Paul en Sylvia Vroom

 

Tussenwoning Alphen a/d rijn

Na het betrekken van ons nieuwbouw huis zijn wij zelf enthousiast aan de slag gegaan met de inrichting van ons huis. Na een tijdje merkten we dat we vastliepen en het niet lukte om de puntjes op de i te zetten. Toen hebben we contact opgenomen met Manon. Omdat we zelf al veel hadden bepaald hebben we voor Kort & Krachtig pakket gekozen (dan komt Manon thuis tips geven en kan je specifieke vragen stellen). Onze vraag was vooral wat doen we met de zithoek en hoe krijgen we meer sfeer. Met Manon samen zijn we gaan kijken en zij heeft ons ter plekke geadviseerd. We wilden graag een andere bank en Manon heeft ons geadviseerd in de maat en kleur en hoe op te stellen. Ook hebben we nu kleur aangebracht in de keuken en bij de muur bij de bank. En nog veel meer tips hebben we gekregen. We hebben het netjes uitgewerkt gekregen per mail met impressie tekeneningen erbij. Manon kan met kleine dingen in een korte tijd een helpen een mooie sfeer te brengen in huis.

Chantal