Een greep uit mijn werk..

Ondertussen al zoveel mooie dingen gedaan, die natuurlijk niet allemaal op deze pagina passen. Dus een mix van de verschillende projecten. Een enorme variatie aan opdrachtgevers zoals; alleenstaanden, gezinnen, dorpshuis, basisscholen, kantoren en kinderopvang. Ik draai mijn hand nergens voor om. Als ik het gevoel heb dat we dezelfde taal spreken en ik enthousiast van een project wordt (en men ook van mij :)) dan ga ik ervoor! Hieronder een selectie van de particulieren projecten van afgelopen jaren!

Waterwoning Rotterdam

Een waterwoning aan de rand van Rotterdam in aanbouw was de startplek van deze opdracht. Wat een prachtig huis met rondom water en een gave vide van de begane grond naar de eerste verdieping. Een woning die vroeg om mooie, stoere en natuurlijke materialen en kleuren. Ik maakte gebruik van behang en akoestische houten panelen die de wanden van de vide vulden en de lijnen benadrukten. 

 

Woning Hoogmade

Voor deze leuke opdrachtgevers mocht ik meedenken in hun grote verbouwing die de man des huizes helemaal zelf heeft uitgevoerd! Wat een vakman. De keuken en het inbouw tv meubel heeft hij zelf gemaakt. Ik koos voor een accentkleur voor rond de keuken en de wanden in een mooie groen. Achter de keuken kwam een bijzonder behang van Arte dat precies dezelfde kleur heeft. Geeft net een stukje structuur en afwisseling op deze lange wand. Wat een plaatje!

 

Woning Alphen a/d Rijn

Deze mannelijke opdrachtgever had allemaal witte wanden die zorgden dat het geheel wat kil aanvoelde. Ook komen meubels zoals een mooie antieke houten kast minder fraai uit tegen een witte muur dan op een kleur. De 2 designstoelen kregen een nieuwe bekleding en een nieuw kleed en wat aankleding deed de rest! 

 
  • Moodboard
  • Sfeerbeeld
  • Kleur & Materialenplan

Woonhuis Hoofddorp

Dit gezin met 2 tieners vroeg mijn hulp bij de afstyling van de woon/eetkamer, gameroom/werkkamer en de slaapkamer. Ik maakte een plan met kleuradvies voor alle ruimtes en veranderde de indeling van de gameroom/werkkamer waardoor er een goed scheiding kwam tussen de verschillende gebieden. Tips over styling en een aantal meubelstukken. Druk op link hieronder voor foto’s van het eindresultaat!

 

Woon & eetkamer Alphen a/d rijn

Dit jonge gezin woont heerlijk in hun lichte nieuwbouwwoning, maar kwamen niet verder met de inrichting van hun beneden verdieping. Het begin was gemaakt met een nieuwe zithoek, maar aan mij de schone taak om een plan te maken voor de rest en samenhang te creëren. 

 

Herenhuis Alphen a/d rijn


Totaal concept voor dit prachtige herenhuis waar een jong gezin een flinke verbouwing tegemoet ging. Daarbij heb ik hun geholpen en ondersteund bij het inrichten van alle ruimtes. Ik heb geholpen bij kleur en materiaalkeuzes en het shoppen en afstylen. Een prachtig warm gezinshuis is het eindresultaat!

 

Jaren 30 woning Ter Aar

De 2 losse ruimtes die gescheiden zijn door en suite deuren werden beide gebruikt als woon/zitkamer. Er was geen samenhang tussen de beide ruimtes en daardoor voelde het als verschillende plekken. Door materialen en kleuren te herhalen krijg je verbinding en gaan de ruimtes voelen als een. De voorkamer werd een plek waar lekker in de erker gezeten kan worden, de kleinkinderen tv kunnen kijken en wat administratie kan worden gedaan. De achterkamer kreeg een grote open haard en een lekkere bank en relaxstoel!

 

Woonhuis Alphen a/d rijn

Ik kwam op intake in hun ‘oude’ huis en werd ingehuurd om het nieuwe huis helemaal naar hun zin te maken. De oude bewoners hadden gekozen voor een bepaalde opstelling. Ik stelde een andere manier voor waarbij het zitten meer ruimte kreeg en je een echte eetkamer creëerde. Bonus was een extra (ontbijt)tafel voor kleine settings. 

 

Jaren 30 woning Alphen a/d rijn

De bewoonster van deze prachtige jaren 30 woning had een prachtige basis. Er miste alleen wat persoonlijke afstyling, een beetje eigenheid waardoor het echt haar huis werd. Dat kan bijvoorbeeld door kunst of foto’s toe te voegen, of te kiezen voor een tof behang met wat structuur. Hiermee gaat alles wat meer ‘leven’. Een mooi oud kastje kan je inrichting ook wat meer karakter geven. Met zo’n goede basis als een jaren 30 woning begin je al met 2-0 voorsprong! 

 

Woning Alphen a/d rijn 

Een man met een klassieke smaak gecombineerd met design. Twee Gelderland design klassiekers die nieuwe bekleding nodig hadden. De wens voor een mooi kleed, en wat sfeer door aankleding. Bij de intake waren dit de punten die de klant aangaf. Ik zag daarnaast dat de prachtige antieke kast e.d. zoveel mooier zouden uitkomen op een gekleurde muur, dus ik was zo brutaal :) om dit ook mee te nemen in het plan. Gelukkig zag de klant ook in dat de muren warmte nodig hadden en ging hij gelijk met de kwast in de weer. Stoelen zijn ingepland bij plaatselijke stoffeerder en accessoires uitgezocht. Binnenkort de resultaten!

 

Villa Alphen a/d rijn

Compleet plan voor deze Villa aan het water. Mooie donkerblauwe wanden in combinatie met behang. Walnoot hout en koperen accenten geven deze riante woning het knusse en chique gevoel!

 

Woning Kouderkerk a/d rijn

De bewoners van deze woning met unieke ligging aan het water hadden een inrichtingsvraag vooral gericht op styling en kleur. De nieuwe bank had geen samenhang qua stijl en kleur met de rest en de grote living was wat leeg door ontbreken van eettafel in dat gedeelte. Door het toevoegen van wat meubels in dezelfde lijn en de keuken erbij te betrekken werd het een geheel!