Een greep uit mijn werk..

Ondertussen al zoveel mooie dingen gedaan, die natuurlijk niet allemaal op deze pagina passen. Dus een mix van de verschillende projecten. Een enorme variatie aan opdrachtgevers zoals; alleenstaanden, gezinnen, dorpshuis, basisscholen, kantoren en kinderopvang. Ik draai mijn hand nergens voor om. Als ik het gevoel heb dat we dezelfde taal spreken en ik enthousiast van een project wordt (en men ook van mij :)) dan ga ik ervoor! Hieronder een selectie van de particulieren projecten van afgelopen jaren!

Woning Langeraar

Deze handige opdrachtgever ging zelf het bestaande huis ombouwen tot een duurzaam en zuinig woonhuis met Scandinavische uitstraling. Ik mocht hun helpen met de woon/eetkamer, de slaapkamer en de keuken. Vooral die laatste was een lastige omdat de ruimte een bepaalde vorm had waar een standaard keuken niet goed tot zijn recht kwam. Ook gaven ze aan dat de keuken het centrale punt in het huis moest zijn aangezien dit grote gezin hier graag verblijft. Nou houd ik ook niet van standaard dus bedacht dat de keuken maar met de ruimte mee moest bewegen. Hierdoor ontstaat veel ruimte om te koken, voorbereiden en even een kopje koffie te drinken. Maar ook nog genoeg ruimte voor een grote (uitschuif) tafel en veel loopruimte. Alles werd in een prachtig palet van warm blauw en zand kleuren geschilderd en lambrisering en behang maakten het af. In de master gedroom kwam een heuse bedstee en een ligbad! Vol trots en met een grote lach op hun gezichten lieten ze me het resultaat zien. En ik kon niet blijer zijn, wat is het mooi!

  • Langeraar

Woning Hoogmade

Voor deze leuke opdrachtgevers mocht ik meedenken in hun grote verbouwing die de man des huizes helemaal zelf heeft uitgevoerd! Wat een vakman. De keuken en het inbouw tv meubel heeft hij zelf gemaakt. Ik koos voor een accentkleur voor rond de keuken en de wanden in een mooie groen. Achter de keuken kwam een bijzonder behang van Arte dat precies dezelfde kleur heeft. Geeft net een stukje structuur en afwisseling op deze lange wand. Wat een plaatje!

 

Waterwoning Rotterdam

Een waterwoning aan de rand van Rotterdam in aanbouw was de startplek van deze opdracht. Wat een prachtig huis met rondom water en een gave vide van de begane grond naar de eerste verdieping. Een woning die vroeg om mooie, stoere en natuurlijke materialen en kleuren. Ik maakte gebruik van behang en akoestische houten panelen die de wanden van de vide vulden en de lijnen benadrukten. 

 

Woning Alphen a/d Rijn

Deze mannelijke opdrachtgever had allemaal witte wanden die zorgden dat het geheel wat kil aanvoelde. Ook komen meubels zoals een mooie antieke houten kast minder fraai uit tegen een witte muur dan op een kleur. De 2 designstoelen kregen een nieuwe bekleding en een nieuw kleed en wat aankleding deed de rest! 

 
  • Kleur & Materialenplan
  • Moodboard
  • Sfeerbeeld

Woonhuis Hoofddorp

Dit gezin met 2 tieners vroeg mijn hulp bij de afstyling van de woon/eetkamer, gameroom/werkkamer en de slaapkamer. Ik maakte een plan met kleuradvies voor alle ruimtes en veranderde de indeling van de gameroom/werkkamer waardoor er een goed scheiding kwam tussen de verschillende gebieden. Tips over styling en een aantal meubelstukken. Druk op link hieronder voor foto’s van het eindresultaat!

 

Woon & eetkamer Alphen a/d rijn

Dit jonge gezin woont heerlijk in hun lichte nieuwbouwwoning, maar kwamen niet verder met de inrichting van hun beneden verdieping. Het begin was gemaakt met een nieuwe zithoek, maar aan mij de schone taak om een plan te maken voor de rest en samenhang te creëren. 

 

Herenhuis Alphen a/d rijn


Totaal concept voor dit prachtige herenhuis waar een jong gezin een flinke verbouwing tegemoet ging. Daarbij heb ik hun geholpen en ondersteund bij het inrichten van alle ruimtes. Ik heb geholpen bij kleur en materiaalkeuzes en het shoppen en afstylen. Een prachtig warm gezinshuis is het eindresultaat!

 

Woning Kouderkerk a/d rijn

De bewoners van deze woning met unieke ligging aan het water hadden een inrichtingsvraag vooral gericht op styling en kleur. De nieuwe bank had geen samenhang qua stijl en kleur met de rest en de grote living was wat leeg door ontbreken van eettafel in dat gedeelte. Door het toevoegen van wat meubels in dezelfde lijn en de keuken erbij te betrekken werd het een geheel!