Werkwijze

INTERIEUR advies  | Altijd prettig om een interieuradvies te starten met een telefonisch intakegesprek. We kunnen dan kennismaken en meer gevoel krijgen bij het advies dat jullie nodig hebben.

Om een goed beeld te krijgen van jullie thuis en de ruimte waar jullie advies voor nodig hebben vraag ik jullie mij vooraf per mail een plattegrond incl maten van de ruimte te sturen. Ook ontvang ik graag een aantal foto’s van de ruimte waarvoor het advies geldt en de woonvragen waar jullie tegenaan lopen. Zo heb ik gelijk een idee van jullie stijl, persoonlijkheid en adviesvragen.

Na ons gesprek zal ik een offerte opmaken en als we dan samen aan de slag gaan maken we een afspraak op locatie om echt kennis te maken.

Lees hieronder wat je van mij kan verwachten en wat ik ook nog van jullie verwacht!

Kort & Krachtig

De basis is goed, maar toch mis je iets? Sfeer, eigenheid of durf je die kleur op de wand niet te kiezen? Ik kijk met je mee en kom met allerlei tips en ideeën om de ruimte “af” te maken. Hoe werkt het? Je stuurt mij je woonvragen en wat foto’s en een plattegrond van de ruimte zodat ik me alvast kan gaan voorbereiden.
Met deze info gaan we aan de slag in een bezoek waarin ik 2 uur tot je beschikking sta. Hebben we meer tijd nodig dan geldt er een meerprijs van € 75,- euro per uur. Ik neem allerlei kleurstalen en samples mee en je kan alles vragen mbt kleur, indeling, styling of meubilair keuzes. Zorg voor pen en papier zodat je alle tips en tricks kan opschrijven! Ik schets een aangezicht of een andere indeling, net wat je nodig hebt. Het is een advies waar je heel praktisch mee aan de slag kan!

€ 350,- (per ruimte)

Basispakket 

Je hebt hulp nodig bij het inrichten, vindt het moeilijk keuzes te maken of om er een goed geheel van te maken. Ik zorg voor een goede basis waarmee je zelf aan de slag kan. Kleuren, sfeer en een goede indeling zijn daarin het belangrijkste. Je krijgt een mooi digitaal naslagwerk van het ontwerp zodat je bij het shoppen gerichter kan kijken en kopen! Na het maken van het moodboard check ik bij jullie of ik op de goede weg zit qua sfeer en stijl, op dit moment kan er nog een andere kant gekozen worden, hierna ga ik aan de slag met het uitwerken. 
 • Kennismaken op locatie. We bespreken alle woonwensen en vraagstukken in een 2 uur durend gesprek.
 • Moodboard. Ik maak een sfeerbeeld als uitgangspunt van het plan en deel die met jullie om te checken of ik op de goed weg zit. 
 • Handgetekende plattegrond 2D waarin de indeling in 1 oogopslag helder is. 
 • Enkele meubel/accessoires suggesties om een beeld te krijgen van de sfeer en stijl.
 • Kleur- en materiaaladvies in vorm van verf nummers/codes en materiaal keuzes zoals bv behang of houtsoort.
 • Aantal shoptips die ik zal opnemen in digitale presentatie van het plan.
 • Presentatie van ontwerp op locatie waarbij ik uitleg geef en jullie vragen kunnen stellen gedurende 2 uur.
 • Persoonlijk naslagwerk presentatie mooi gebonden en geprint op A4
€ 675,- per ruimte

Compleet pakket

Dit pakket is de keuze als je echt alles wilt aanpakken en veel keuzes moet maken. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of verbouwing of je wil (bijna) al je meubilair vervangen en een gehele metamorfose. Dit pakket bevat dezelfde onderdelen als pakket Basis maar dan met deze extra’s:

 • Kleur en materialen plan incl alle kleurstalen en samples van materialen.
 • Meubelplan waar alle meubels zijn verwerkt.
 • Vloer en raambekleding voorstel 
 • Sfeerimpressies dmv handgetekende aangezicht schetsen en sfeerimpressies van gekozen meubels.
 • Accessoires plan met een impressie van de stijl, kleur en materialen keuzes voor accessoires in een moodboard.
 • Shoppinglist in Excel van alle gekozen meubels, wand en raambekleding en accessoires met directe links naar websites.
 • Verlichtingsplattegrond incl voorstel armaturen
 • Persoonlijk naslagwerk presentatie mooi gebonden en geprint op A4
Na het maken van het moodboard check ik bij jullie of ik op de goede weg zit qua sfeer en stijl, op dit moment kan er nog een andere sfeer gekozen worden, na akkoord ga ik aan de slag met het uitwerken!

€ 1095,- per ruimte

Goed om te weten

 
Reistijd & benzinekosten > 25 klm vanaf Alphen a/d Rijn bedragen € 30,- per 1/2 uur.
Het is niet altijd mogelijk om kleur -en materiaal stalen voor alle materialen en meubels die ik voorstel in een plan op te vragen. Ik zorg dan voor een zo goed mogelijk digitaal beeld.
Bij de langlopende (bouw) projecten stuur ik na akkoord een betaalverzoek voor 50% aanbetaling van de totale kosten. De andere 50% zal worden voldaan na de presentatie van het plan.